• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header05.jpg
  • header06.jpg
  • header07.jpg
  • header09.jpg

Sveikatos savaitė - 2014

Sveikatos savaitė - 2014

      Paskutines kovo mėnesio darbo dienas gimnazijoje organizavome „Sveikatos savaitę -2014“.

      Tikybos mokytoja Daiva Bruzgienė I – II klasių tikybos pamokose su mokiniais diskutavo netikėta tema apie vandens saugojimą – buvo aptariamas "Laiškas iš 2070 metų“.

      Autogeninių užsiėmimų metu (juos vedė kūno kultūros mokytoja Lijana Mišeikienė) mokytojai mokėsi atsipalaiduoti per trumpą laiką, skambant muzikai.

      Trečiadienį, pirmų dviejų pertraukų metu, biologijos mokytoja Janina Stanaitienė kartu su mokinių tarybos nariais organizavo akciją „Atspėk mano vardą. Renkame skaidriausią vandenį“ . Mokiniai ir darbuotojai skanavo šaltinio, šulinio ir vandentiekio vandenius, turėjo parašyti teisingus jų vardus, įvertinti jų skonį.

      Labiausiai mokytojams patiko Sveiko maisto pertrauka prie savo atsineštinių vaišių posėdžių salėje. Gėrėme sveikas arbatas, skanavome netikėtus užkandžius, sveikas salotas ir kt.. Originaliausių patiekalų autorė buvo Janina Stanaitienė, kuri noriai pasidalino receptais.

      Trečiadienį galėjome atgaivinti ne tik kūną, bet ir sielą - buvusi mokinė Goda Palskytė (su kurso draugėmis) dovanojo gimnazijos bendruomenei „Trio koncertą SIELAI“. Netikėtai suskambo klasikiniai kūriniai, kuriuos perteikė fortepijono, smuiko ir akordeono garsai.

      Ketvirtadienį sulaukėme svečių iš LSMU: kūno kultūros pamokas vedė studentai – tai buvusios mokinės Agnetos  Šepetkaitės iniciatyva. Studentai rodė teisingus tempimo pratimus, kvėpavimo pratimus numalšinant stresinę būklę (prieš kontrolinius, atsiskaitymus), sėdėjimo bei daiktų kėlimo/nešimo ergonomiką ir kt..

      Penktadienį valgykloje visų laukė staigmena - ypatingas „Sveikatos savaitės“ meniu: morkų–kopūstų kotletukai, trijų rūšių kruopų košė, „Sveikuolių krepšeliai“.

      Pirmadienį kūno kultūros užsiėmimus I-II klasių mokiniams vedė Kauno kolegijos reabilitacijos katedros studentai, vadovaujami dėstytojos Lauros Baumann. O per ilgąją pertrauką mankšta vyko ir mokytojams, buvo mokoma įvairių pečių lanko pratimų.

      Visą savaitę vyko receptukų dalijimo akcija „Imk, jei naudosi“, per pertraukas buvo rodomi filmukai kaip maitintis sveikiau ar išvengti streso. Mokytoja Alina Vitkauskienė su mokiniais paruošė stendinę medžiagą „Pavasario augalai- sveikatos šaltinis“.

      Dėkojame visiems, prisidėjusiems prie „Sveikatos savaitės-2014“ organizavimo ir vykdymo.

 

Sveikatą stiprinančios mokyklos
koordinacinės tarybos vardu, Zita Butiškytė

UNIFORMŲ UŽSAKYMAS

BĮ UAB „Tometa“
Technikos g. 18S, Kaunas
tel. 837 455 185
el.paštas: info@uniformos.lt
www.uniformos.lt 

Plačiau apie mokyklinę uniformą   

PARTNERIAI

 

 
 

NAUDINGA

 

   

 

 

Gimnazijos kontaktai

S. Lozoraičio 13, Garliava, LT-53226, Kauno r.
Telefonas/Faksas: +370 37 55 12 55
El. paštas: luksos.gimnazija@gjlg.lt

Prisijungti

  

Dėl prisijungimo duomenų mūsų gimnazijos mokiniams arba mokinių tėvams

Nauji mokiniai bei jų tėvai prie TAMO dienyno jungtis gali su ankstesnėje mokykloje turėtais prisijungimo vardais ir slaptažodžiais, tik reikia gauti mūsų gimnazijos asmeninius raktus arba vaiko raktus. Kitų dienynų naudotojai turi registruotis iš naujo.

Nauji I kl. mokiniai prisijungimo duomenis gauna IT pamokoje pirmąją rugsėjo savaitę, o tėvai - iš klasės vadovų.

Nauji kitų klasių mokiniai ir jų tėvai, dėl prisijungimo duomenų kreipkitės el. paštu: info@gjlg.lt

Mokiniai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO mokiniams", o  laiške - savo vardą, pavardę bei klasę.

Mokinių tėvai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO tėvams", o  laiške  turėtų nurodyti savo vaiko vardą, pavardę bei klasę.

Prisijungimo duomenys bus atsiųsti per tris darbo dienas.

 

Lankomumas

Šiandien250
Šią savaitę250
Viso1173155

Dabar lankosi

13
Statistika nuo 2014-10-15

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos