• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header05.jpg
  • header06.jpg
  • header07.jpg
  • header09.jpg

Juozo Lukšos- Daumanto našlės Dr. Nijolės Bražėnaitės – Lukšienės sveikinimas Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos bendruomenei

Juozo Lukšos- Daumanto našlės
DR.NIJOLĖS BRAŽĖNAITĖS – LUKŠIENĖS SVEIKINIMAS GARLIAVOS JUOZO LUKŠOS GIMNAZIJOS BENDRUOMENEI

Gerbiamas direktoriau, mokytojai ir mokiniai,
mano Brangieji,

      šios mūsų Lietuvos Nepriklausomybės Atkūrimo 25-erių metų jubiliejaus dienos proga siunčiu Jums visiems nuoširdžius sveikinimus ir linkėjimus.

      Puikiai prisimenu, dar 1940 metų birželio 15-ąją, kada sovietų kariuomenė užplūdo Lietuvą.Tą dieną mes kaip tik laikėm paskutinius egzaminus Kauno „Aušros“ mergaičių gimnazijoje. Su draugėmis išėjome pasivaikščioti į Laisvės alėją. Staiga pamatėm važiuojant tankus. Buvome girdėjusios, kad santykiuose su Sovietų Sąjunga kažkas vyksta. Bet pamatyti savo akimis tankus – labai didelis išgyvenimas. Sustojom, nustojom kalbėti. Aplinkui žmonės irgi buvo be žado. Kai kuriems iš jų per skruostus riedėjo ašaros. Jie tik žiūrėjo ir tylėjo.  Ir mes stovėjome. Ir verkėme...

      Ir dabar, nors ir prabėgus šitiek metų, mes dar su siaubu prisimename brutalios sovietinės okupacijos laikus, galvojame apie tautiečių tremties golgotas atšiauriuose Rytuose ir tolimuosiuose Vakaruose, lenkiame galvas prieš žuvusiuosius mūsų brolius ir seses laisvės kovotojus... Dėkui Dievui, kad tai truko ne amžinai, kad mums pavyko išsivaduoti iš sovietinės vergovės pančių. Šiandien mes švenčiame Lietuvos laisvės ir nepriklausomybės dieną, džiaugiamės ir didžiuojamės jos laimėjimais bei pasiekimais. Bet švenčiame su nerimu širdyje. Dabartiniai įvykiai Ukrainoje – lyg 70 metų senumo scenarijaus kopija. Todėl turime būti budrūs ir viskam pasiruošę.

      Lietuva savo Nepriklausomybės Atkūrimą saugo jau 25 –erius metus. Užaugo nauja karta. Jūs kiekvienas esate -  Nepriklausomos, pačios gražiausios Lietuvos, svarbiausioji dalelė. Esate mūsų gyvenimo prasmė ir esmė. Esate mūsų meilė ir viltis. Būkite verti Lietuvos, mylėkite savo tėvynę ir negailėkite jei savo darbų.

      Nuoširdžiai sveikinu visus Jus, o ypač Juozo Lukšos-Daumanto fondo stipendijų laureatus. Tegul mūsų Lietuva sulaukia viso to, ką Jūs jai galite duoti savo meile, sugebėjimais ir pasiaukojimu.  Tegul ši išsvajoto grožio šalis niekada daugiau nebūna pavergta.

      Su meile ir pagarba Jums visiems, Jūsų gimnazijos „krikšto mama“ – Nijolė Bražėnaitė –Lukšienė – Paronetto

2015 m. kovo 5 d.
New York, JAV

UNIFORMŲ UŽSAKYMAS

BĮ UAB „Tometa“
Technikos g. 18S, Kaunas
tel. 837 455 185
el.paštas: info@uniformos.lt
www.uniformos.lt 

Plačiau apie mokyklinę uniformą   

PARTNERIAI

 

 
 

NAUDINGA

 

   

 

 

Gimnazijos kontaktai

S. Lozoraičio 13, Garliava, LT-53226, Kauno r.
Telefonas/Faksas: +370 37 55 12 55
El. paštas: luksos.gimnazija@gjlg.lt

Prisijungti

  

Dėl prisijungimo duomenų mūsų gimnazijos mokiniams arba mokinių tėvams

Nauji mokiniai bei jų tėvai prie TAMO dienyno jungtis gali su ankstesnėje mokykloje turėtais prisijungimo vardais ir slaptažodžiais, tik reikia gauti mūsų gimnazijos asmeninius raktus arba vaiko raktus. Kitų dienynų naudotojai turi registruotis iš naujo.

Nauji I kl. mokiniai prisijungimo duomenis gauna IT pamokoje pirmąją rugsėjo savaitę, o tėvai - iš klasės vadovų.

Nauji kitų klasių mokiniai ir jų tėvai, dėl prisijungimo duomenų kreipkitės el. paštu: info@gjlg.lt

Mokiniai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO mokiniams", o  laiške - savo vardą, pavardę bei klasę.

Mokinių tėvai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO tėvams", o  laiške  turėtų nurodyti savo vaiko vardą, pavardę bei klasę.

Prisijungimo duomenys bus atsiųsti per tris darbo dienas.

 

Lankomumas

Šiandien523
Šią savaitę2513
Viso1185304

Dabar lankosi

4
Statistika nuo 2014-10-15

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos