• header01.jpg
  • header02.jpg
  • header03.jpg
  • header05.jpg
  • header06.jpg
  • header07.jpg
  • header09.jpg

ETwinning patirtis Turkijoje

 ETwinning patirtis Turkijoje

      2016 m.balandžio 7-11 d. dalyvavau Lietuvos švietimo mainų fondo organizuotame dvišalės partnerystės kontaktiniame seminare Turkijoje. Tikslas seminaro buvo išmokti organizuoti eTwinning projektus, naudoti IT įrankius ir susirasti partnerius bei sukurti naują projektą. Taip pat atstovauti Lietuvą ir Garliavos Juozo Lukšos gimnaziją.

      Pagal seminaro programą pirmiausia pranešimus skaitė Lietuvos ir Turkijos švietimo mainų ir paramos fondų atstovai. Vėliau buvo pristatyta Turkijos ir Lietuvos kultūra: turkiškas šokis, daina bei lietuviški rateliai, liaudies daina.

      Didelį įspūdį paliko kontaktų užmezgimo ir bendradarbiavimo skatinimo metodai, kurių išmokė Turkijos atstovai. Po žaismingos sesijos besimokant šių metodų prasidėjo mokymasis.Mokytojai buvo supažindinti su eTwinning live platforma ir įvairiais IT įrankiais, kurie yra būtini norint sėkmingai pradėti ir vykdyti eTwinning projektą.Taip pat išmokome žaidimais paremto mokymosi metodą bei IT įrankius juo naudotis bei internetines erdves, kuriose tai galima atlikti.

      Labai svarbu buvo sužinoti apie Twinspace platformą, kuri yra labai svarbi pradedant ir vykdant projektą. Išmokome tinkamai ja naudotis, išbandėme praktiškai. Visą seminaro laiką vyko partnerių paieška: tiek dirbant, mokantis, tiek ir per pertraukėles. Taigi po to vyko projekto idėjų generavimas bei partnerių  paieška.

      Seminaro metu Turkijos ir Lietuvos mokytojai, turintys patirties eTwinning projektuose,pasidalino gerąja patirtimi bei įkvėpė naujokus imtis veiklos. Taigi seminaro metu ir man pasisekė daug ko išmokti bei susirasti partnerių naujam eTwinning projektui, kurį vykdant išbandysiu visus IT įrankius bei pritaikysiu naujas žinias.Projekto pavadinimas „ Let us celebrate diverse heritage of LT and TR“. Projekto partneriai: Garliavos Juozo Lukšos gimnazija, Pakruojo „Atžalyno“  gimnazija bei 2 Turkijos mokyklos. Daugiau apie projektą informacijos galima rasti : https://live.etwinning.net/projects/project/126878

      Seminaras labai informatyvus, intensyvus. Jo metu daug sužinojau ir eTwinning programa nebeatrodo nepažįstama ir tolima.

Anglų k. mokytoja Edita Liutkevičienė

 

UNIFORMŲ UŽSAKYMAS

BĮ UAB „Tometa“
Technikos g. 18S, Kaunas
tel. 837 455 185
el.paštas: info@uniformos.lt
www.uniformos.lt 

Plačiau apie mokyklinę uniformą   

PARTNERIAI

 

 
 

NAUDINGA

 

   

 

 

Gimnazijos kontaktai

S. Lozoraičio 13, Garliava, LT-53226, Kauno r.
Telefonas/Faksas: +370 37 55 12 55
El. paštas: luksos.gimnazija@gjlg.lt

Prisijungti

  

Dėl prisijungimo duomenų mūsų gimnazijos mokiniams arba mokinių tėvams

Nauji mokiniai bei jų tėvai prie TAMO dienyno jungtis gali su ankstesnėje mokykloje turėtais prisijungimo vardais ir slaptažodžiais, tik reikia gauti mūsų gimnazijos asmeninius raktus arba vaiko raktus. Kitų dienynų naudotojai turi registruotis iš naujo.

Nauji I kl. mokiniai prisijungimo duomenis gauna IT pamokoje pirmąją rugsėjo savaitę, o tėvai - iš klasės vadovų.

Nauji kitų klasių mokiniai ir jų tėvai, dėl prisijungimo duomenų kreipkitės el. paštu: info@gjlg.lt

Mokiniai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO mokiniams", o  laiške - savo vardą, pavardę bei klasę.

Mokinių tėvai temos eilutėje turi parašyti "Dėl TAMO tėvams", o  laiške  turėtų nurodyti savo vaiko vardą, pavardę bei klasę.

Prisijungimo duomenys bus atsiųsti per tris darbo dienas.

 

Lankomumas

Šiandien285
Šią savaitę2275
Viso1185066

Dabar lankosi

7
Statistika nuo 2014-10-15

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos