Finalinis viktorinos „Mokausi būti vairuotoju“ etapas

Spausdinti

Finalinis viktorinos „Mokausi būti vairuotoju“ etapas

      Gruodžio 8 dieną Kauno ,,Saulės“ gimnazijoje įvyko viktorinos „Mokausi būti vairuotoju“ finalinis etapas. Šiame etape dalyvavo Kauno miesto ir Kauno rajono ugdymo įstaigų mokiniai, atrinkti pirmojo etapo metu. Mūsų Juozo Lukšos gimnazijai atstovavo 4 mokiniai.

      Kol vieni mokiniai atsakinėjo į viktorinos klausimus, kiti dalyviai galėjo išbandyti, kaip pasikeičia žmogaus koordinacija ir aplinkos suvokimas, kai asmuo yra apsvaigęs nuo alkoholio ar psichotropinių medžiagų. 

Dauguma dalyvių pabandė pereiti nurodytą ruožą užsidėję lengvą, apysunkį bei sunkų girtumo laipsnius ir apsvaigimą nuo psichotropinių medžiagų imituojančius akinius. Stebintiems iš šalies tai kėlė juoką, tačiau akinius išbandžiusieji vienareikšmiškai suprato, jog esant tokios būsenos valdyti transporto priemonę yra labai pavojinga.

      Smagiausia viktorinos dalis – apibendrinimas ir apdovanojimai. Visi dalyviai gavo dovanėles, o prizinių vietų laimėtojai buvo apdovanoti papildomais prizais ir taurėmis. Sveikiname IIC kl. mokinę Gretą Ulevičiūtę, puikiai pasirodžiusią viktorinoje „Mokausi būti vairuotoju“ ir patekusią į nugalėtojų dešimtuką. Dėkojame viktorinos organizatoriams: Kauno miesto žmogaus saugos mokytojų metodinio būrelio tarybos narei Linai Šembergei bei vairavimo mokyklos „ARV-Aut“ direktoriui Valdui Šlepikui- už saugaus eismo pamokėles ir suorganizuotą naudingą renginį mokiniams.

      Tikimės, kad šis projektas padės mažinti nelaimingų atsitikimų skaičių, o viktorina taps kasmetine tradicija.

Socialinė pedagogė Gintarė Orintienė

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos