Mobili STEAM Mobili STEAM laboratorija (Infomobilis) Garliavos Juozo Lukšos gimnazijojelaboratorija (Infomobilis) Garliavos Juozo Lukšos gimnazijoje

Spausdinti

Mobili STEAM laboratorija (Infomobilis) Garliavos Juozo Lukšos gimnazijoje

Birželio 8 dieną prie Garliavos Juozo Lukšos gimnazijos atvyko Infomobilis - technologijų ir inžinerinio mokymo įranga aprūpintas specialus autobusas, kurio atstovai Edvinas ir Povilas vedė edukacijas mokiniams.

I-II kl. gimnazistai, pasirinkę STEAM mokymosi kryptį, susipažino su inžinerijos mokslo išradimais, įrenginiais, technologijų panaudojimo galimybėmis irpatys “pasimatavo” profesijas. 

Infomobilyje sumontuota automatizuota išmaniosios gamybos linija, frezavimo ir tekinimo bei lazerinio pjovimo staklės, suvirinimo simuliatorius, 3D spausdintuvas suteikė mokiniams galimybę plačiau pažinti inžinerijos mokslus bei įrenginių pritaikomumą gamyboje ir robotizavimą kiekvieno iš mūsų namuose. Mokiniams buvo labai įdomu pasitikrinti savo žinias, išbandyti dviratį, kurį minant gaminasi elektros energija, susipažinti su saulės panele gaminančia elektros energiją ir t.t. Edukacijos metu mokiniai turėjo progą pagalvoti, o gal ir apsispręsti, dėl savo ateities perspektyvų.

Dėkojame LINPRAI - Lietuvos inžinerinės pramonės asociacijai, atvykusiai su STEAM laboratorija - Infomobiliu, kurios dėka populiarinamos inžinerinės studijų kryptys, specialybės ir profesijos ir suteikiamas pažinimo džiaugsmas!!!

R.Lakickienė

G.Orintienė

 

Joomla! derinimo konsolė

Sesija

Profilio informacija

Atminties naudojimas

Duomenų bazės užklausos